Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Τα μαντρόσκυλα της παγκοσμιοποίησης και η πολιτική δίκη της Χρυσής Αυγής

 




Άπαντες ομολογούν με περίσσιο κυνισμό ότι η περίφημη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια πολιτική διαδικασία, γεγονός που επαληθεύθηκε για ακόμη μια φορά στην τελευταία συνεδρίαση, στην οποία μεταξύ άλλων, το παρόν έδωσαν και βουλευτές της αριστεράς. Υπενθυμίζουμε ότι οι τελευταίοι είχαν στο πρόσφατο παρελθόν διαγωνιστεί τους γαλάζιους συναδέλφους τους για το ποιος επέδειξε ταχύτερα αντανακλαστικά και έσυρε ένα ολόκληρο κόμμα σε μια δίκη πρωτοφανούς γελοιότητας στα δικαστικά χρονικά στης χώρας. Ακόμη αντηχεί η φράση «εμείς κλείσαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή», όπου το «εμείς» διεκδικείται με αγωνία από τον εκάστοτε πολιτικό μας αντίπαλο, ώστε να εισπράξει τα εύσημα της ξενοκρατίας και εκείνων που ελέγχουν και καθοδηγούν το εγχώριο σύστημα.

Αποκορύφωμα όμως, της αυτογελοιοποίησης του πολιτικού συστήματος, αποτέλεσε και η δήλωση του γραμματέα του κόμματος που ευαγγελίζεται τη δικτατορία του προλεταριάτου, ο οποίος ενώ σε αρχική του δήλωση κατηγορούσε εμμέσως άλλο αριστερό κόμμα ως δήθεν αντιφασιστικό, σε επόμενη τοποθέτησή του, εμφανίστηκε ως γνήσιος εκπρόσωπος της συστημικής προπαγάνδας, καθότι απαίτησε από την αστική δικαιοσύνη να επιβάλλει τη μεγίστη των ποινών στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα, έξω από τα δικαστήρια, την καταδίκη της ηγεσίας ζητούσαν και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστερά, προεξάρχοντάς του γνωστού και μη εξαιρετέου Κωνσταντίνου, γνωστός για τη συμμετοχή του στα επεισόδια έξω από  τη Marfin, όπου κάηκαν ζωντανοί 3 άνθρωποι και ένα αγέννητο παιδί.

Κοινός τόπος όλων των προαναφερθέντων, που καλύπτει όλο το πολιτικό φάσμα, από την λεγόμενη ακροδεξιά μέχρι και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, είναι το μίσος ενάντια στη Χρυσή Αυγή, η πολεμική ενάντια στον Εθνικισμό και η μανία απέναντι σε μια ιδεολογική δύναμη, που αρνήθηκε συνειδητά να μετατραπεί σε μαντρόσκυλο της παγκοσμιοποίησης και πιστό σκυλί των αφεντικών της. Όταν κατήγοροί μας είναι οι εκπρόσωποι του συστήματος, τότε αποδεικνύεται το άδικο της δίωξης και η αλήθεια των Ιδεών μας.

 

Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Πολιτικός Κρατούμενος Χρυσής Αυγής

Φυλακές Δομοκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου